Nieuws uit Kapellen

Kapellen
Kapellen

Nieuws uit Kapellen

FOTO. Dorpsplein kleurt rood

18/06/18 19:32 - Het Dorpsplein kleurde deze namiddag helemaal rood. Honderden mensen zagen er de Rode Duivels de eerste drie doelpunten van hun tornooi maken. De sfeer was top. Bekijk de sfeerbeelden.

Huwelijksjubilarissen in de bloemetjes gezet

17/06/18 15:03 - Het gemeentebestuur ontving zondagvoormiddag de echtparen die in juni of juli een huwelijksjubileum vieren. Er tekenden 31 koppels present. Onder hen zes echtparen die 65 jaar gehuwd zijn, een record aantal briljanten paren op zulke ontvangsten. "Het is hier uitermate gezond wonen", besloot burgemeester Dirk Van Mechelen.

Nacht van de Solidariteit brengt genoeg op voor nieuw therapiepaard voor Meander

16/06/18 12:11 - De organisatoren van de Nacht van de Solidariteit hebben zaterdagvoormiddag een cheque van 4.000 euro overhandigd aan Goran Van Dyck, verantwoordelijke van zorgboerderiij Meander. Met een beetje geluk is dit voldoende voor een nieuw therapiepaard. Vorig jaar verloor Meander twee zulke paarden.

Mark was even naar de apotheek voor een nagelknipper, toen hij terug kwam stond zijn droomhuis in lichterlaaie

14/06/18 06:01 - De brandweer van Kapellen moest maandag uitrukken voor een grote woningbrand in de Lijsterlaan. De volledig gerenoveerde villa van Mark Berens stond in lichterlaaie. Mark was maar even weggeweest naar de apotheker, voor een nieuwe nagelknipper. Dan zag hij zijn droomhuis in rook opgaan. Hij liep zelf het brandende huis in, en probeerde de brand met zijn tuinslang te blussen.

Mark ging nagelknipper kopen, maar toen hij terugkwam stond zijn droomhuis in lichterlaaie: "Het zag er verschrikkelijk uit"

14/06/18 06:01 - De brandweer van Kapellen moest maandag uitrukken voor een grote woningbrand in de Lijsterlaan. De volledig gerenoveerde villa van Mark Berens stond in lichterlaaie. Mark was maar even weggeweest naar de apotheker, voor een nieuwe nagelknipper. Dan zag hij zijn droomhuis in rook opgaan.

Politie treft reekalfje in nood aan

13/06/18 15:58 - De interventieploeg van politiezone Noord (Kapellen en Stabroek) werd maandagmiddag naar de Parijseweg in Kapellen gestuurd. Er bleek een jong reekalfje in nood te zijn.

Kapelse Romy (20) gezicht van nationale VB-campagne

12/06/18 16:11 - De Kapelse Romy Robert (20) is het gezicht geworden van de nationale precampagne van het Vlaams Belang. Zelf komt ze op in Kapellen, waar ze de tweede plaats op de verkiezingslijst kreeg.

Kapelse Romy gezicht van nationale VB-campagne

12/06/18 11:05 - Het moeten niet altijd Anke Van dermeersch of de dochter van Filip Dewinter zijn, die de affiches en folders van het Vlaams Belang sieren. De Kapelse Romy Robert (20) heeft haar gezicht geleend aan de nationale precampagne van de rechts-conservatieve partij. In Kapellen staat ze op plaats 2 van de VB-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

VIDEO. Groot verdriet bij brouwer dat naam 'De Legende' moet verdwijnen

10/06/18 20:21 - Het Kapelse bier De Legende moet van naam veranderen. Dat is het harde vonnis van de rechtszaak die de Kapelse brouwerij verloor van de Waalse brouwerij Des Légendes. Vorig jaar begon Eddy Leyssens, samen met z'n vrouw en buurman, De Legende te brouwen. Drie maanden lang stond die naam dan ook aangekondigd in het Staatsblad. Maar pas daarna kwam de Waalse brouwerij op de proppen met een rechtszaak. En dus zit er voor Eddy en z'n team niets anders op dan alles weg te gooien, en opnieuw te beginnen

Bewoners Iependreef blij met hun Babbelbank

10/06/18 17:22 - En of de bewoners van de Iependreef blij zijn met hun 'Babbelbank'. Ter gelegenheid van de officiële inhuldiging afgelopen zaterdag hadden ze de bank mooi versierd. De Babbelbank is het resultaat van de actie 'Bank Zoekt Plek' van de Landelijke Gilde Kapellen - Hoevenen in samenwerking met de dienst publieke ruimte en leefmilieu van de gemeente.

Zelf nieuws uit Kapellen?
Deel ervaringen over KapellenKapellen

„ Woonplaatsen.be gidst u door Kapellen! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken